Política de reembolso

VERZENDEN & RETOURNEREN

Bestel je op werkdagen voor 16:00 uur? Dan verzenden wij het dezelfde dag nog!

Tenzij anders vermeld onder het te bestellen product.

Voor bestellingen buiten Nederland onder een aankoop bedrag van 50 euro gelden de standaard verzendkosten van 12,95 euro.

  Je bestelling wordt direct verzonden vanuit ons magazijn in Tilburg. Binnen Nederland bezorgd PostNL de bestellingen. Per e-mail ontvangen onze klanten een track & trace nummer om zodanig hun bestelling te kunnen volgen. Voer je track & trace nummer op de website van PostNL om je bestelling te volgen. of via de app.

  PostNL bezorgd de bestellingen op maandag t/m zaterdag tot 21.30 uur. Mocht je niet thuis zijn dan laat de PostNL medewerker een briefje achter in je brievenbus. PostNL heeft in totaal twee afleverpogingen om je bestelling te bezorgen.

  RETOURNEREN EN RUILEN

  Bestellingen retourneren of ruilen:

  Allereerst bedankt voor je aankoop. We zijn blij dat je bij ons hebt geshopt. Je hebt 14 dagen de tijd om te beslissen of je jouw bestelde item(s) wilt houden. Indien je nog niet helemaal tevreden bent zijn er twee opties:

  - Ruilen of Retourneren

  Het ruilen of retourneren van je bestelling is heel eenvoudig. In beide gevallen vragen we je een mail te sturen naar Kingsmen.official55@gmail.com In de mail kan je vermelden of je het product wil retourneren of ruilen en (optioneel) de reden daarvan. Daarnaast vragen we je om ook je ordernummer en je naam te vermelden.

  Wanneer je retour aan allen eisen voldoet:
  Alle retouren dienen in een deugdelijke verpakking/om doos te worden aangeleverd. Indien de kleding of verpakking niet deugdelijk is en hierdoor schade is ontstaan, is de klant hiervoor zelf aansprakelijk. Het is aan Kingsmen official te bepalen of het deugdelijk is verpakt in het pakket dient u altijd het retour formulier toe te voegen en afzender te vermelden. Niet volledige aanvragen/retourpakketten kunnen leiden tot vertraging en € 7,95
  administratiekosten. Kan je het pakketje terug sturen naar:

  Kingsmen official

  Amarantstraat 54

  5044 RL Tilburg

  Let op: Sale artikelen kunnen niet geretourneerd worden!

  Voor volledige terugbetaling is het van belang dat je het product altijd ongedragen terugstuurt in de originele staat met bijbehorende labels en dergelijke (voor zover redelijkerwijs mogelijk is). U mag de producten uiteraard wel passen.

  Geld terug? Wij betalen je het volledige aankoopbedrag (mits geen sale) inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen nadat je hebt aangegeven van de overeenkomst af te zien, terug.

  Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Mocht je slechts een deel van je bestelling retourneren, dan blijven de verzendkosten voor eigen rekening. Verzendkosten voor het retourneren van de producten zijn altijd voor eigen rekening.

   

   

  Kingsmen Official

   

  Amarantstraat 54

  5044 RL Tilburg Nederland

  e-mailadres: Kingsmen.official55@gmail.com

   

  KVK: 83248781 

  BTW: