THE HIDDEN SECRETS BEHIND THE DESIGNS

Onder dit blok Designs | Secrets zal de designer maandelijks informatie delen. Onderwerpen over vrijheid, eenheid en het inspireren met een bepaalde levensstijl, het hebben van plezier in het leven en natuurlijk het bouwen aan een normale toekomst voor de nieuwe generatie kinderen.

Met zijn grote interesse in het zoeken naar de WAARHEID wil hij met "the great awakening collectie 2020" mensen inspireren om zelf op zoek te gaan naar hun eigen waarheid. Deze waarheid zal zeer belangrijk zijn voor de toekomst van de nieuwe generatie kinderen die komen gaan en onze eigen toekomst. 

De zogenoemde pandemie die gebruikt wordt als afleiding zal vele veranderingen met zich mee brengen. Alles is gericht op onze kinderen en die kinderen die nog geboren gaan worden. Deze zullen met het nieuwe normaal opgroeien en dat moet voorkomen worden. Nu vraag je je misschien af, hoe kunnen wij dit doen?  

Het belangrijkste is nu als 1e dat we met zijn alle begrijpen wat er gaande is en dit te verspreiden. Als je eenmaal meer begrijpt wat er aan de hand is achter de schermen zullen alle puzzelstukken in elkaar vallen. Ons niet laten manipuleren door de media die verdeeldheid creëert. Eenheid onder het volk is DE belangrijkste factor. 

 

De kernwaarden van kingsmen: eenheid, vertrouwen, vrijheid, loyaliteit en inspiratie zijn de drijfveren van de 2020 collectie. Jij als drager zal deze compleet maken.

 

* Vraag jij je af wat de gedachtes zijn achter elk design?

De verborgen boodschappen achter elk design:

 - 2017 & 2020 LOGO DESIGN

 - BILLIONAIRE IN THE MAKING

 - DOWN THE RABBIT HOLE - THE GREAT AWAKENING

 - DOMINATION CONTROL - ADS - FREEMASON

 - FEAR" - FALSE EVIDENCE APPEARING REAL

 - FREEDOM

 - THE TRUTH MUST BE TAKEN

 - Q ANON - WWG1WGA 

- LOCKDOWN & Nr. 13

- DIGITAL SOLDIERS 

 

 "WE UNITE AS ONE"