DE DESIGNER

Met passie voor alles omtrend designen en de buitengewone jeugd ervaringen in de dance scene & afterclubs bracht de designer een hoop mensenkennis en levenservaring.

Randy Wulms werd geboren in 1982 in Weert. Zijn jeugd was alles behalve normaal, de interesses gingen niet uit naar school maar werken en feesten. Deze onstuimige periode van het overtreden van regels, het onverwachte doen en onder de mensen zijn met als hoofddoel plezier hebben en genieten van het leven heeft hem enorm veel geleerd.

Uiteindelijk rondom zijn 30 e levensjaar na een diep dal in zijn leven nam zijn doorzettingsvermogen in combinatie met zijn passie de overhand en nam hij de keuze naar vrijheid. Het ondernemerschap was een nieuwe uitlaatklep waar hij zijn passies kon uitoefenen.

1 Januari 2016 was Kingsmen menswear geboren. De sfeer en uitraling van de Kingsmen herenkledingzaak in het centrum van Weert moest kloppen op alle punten. Gericht op de meest trendy merken van dat moment werd het een succes.

Nu 4,5 jaar later na een leerfase van ondernemen, marketing, fotografie, klantenkennis en zelfkennis bracht dit hem op een nieuwe weg. Het uitoefenen van zijn passies, het plezier hebben en genieten van een vrij leven inspireerde hem tot de collectie van het jaar 2020.

Alles omtrend het virus en de epidemie de laatste maanden leidde ertoe dat hij voor zijn gevoel gedwongen werd op te staan en een keuze te maken. De kernwaarden van kingsmen. eenheid, vertrouwen, vrijheid, loyaliteit maakte deze zomer collectie 2020 compleet. 

Met zijn grote interesse in het zoeken naar de WAARHEID wil hij vele dragers inspireren. 

Onder het blok Designs | Secrets zal hij maandelijks informatie delen die belangrijk zal zijn om te blijven vertrouwen in vrijheid, eenheid, en het plezier in het leven voor jou als drager en je (toekomstige) kinderen.

 

* Meer over de kingsmen collecties lezen? Klik dan hier 

"WE UNITE AS ONE"