Kingsmen T-shirt - The Truth Must Be Taken - Q Anon - WWG1WGA

* The truth must be taken / Q T-shirt design.

* Where we go one we go all ( Tattoo ) T-shirt design.

kingsmen tattoo design t-shirt

 

De informatie die in dit design verwerkt is, fascineerde de designer vanaf dag 1 toen hij het hoorde.

Wij plaatsen deze informatie omdat wij geloven, dat de ontwikkelingen rondom de ‘Q’-identiteit een enorme vlucht heeft genomen. Afgelopen weken kwamen van diverse kanten zéér heftige berichten op het net, die aangeven dat het gevecht áchter de schermen menens is geworden..!

ALS het werkelijk zo is, en precies dáárover gaat dit artikel, dan is er werkelijk sprake van een revolutie..! Een revolutionaire ontwikkeling die werkelijk precies is, wat het woord ‘revolutie’ aangeeft: een revolte, een OMWENTELING..!! Een revolutie hoeft niet altijd met geweld gepaard te gaan, maar kan ‘onderhuids’ en ongemerkt zelfs plaatsvinden. En precies dát is er volgens ons aan de hand.

Lees het verhaal en trek je EIGEN CONCLUSIES..!

 

Hierbij ook een link met meer informatie over alles rondom Q. > https://www.youtube.com/watch?v=nKH_hEiuw10&feature=youtu.be

 

En natuurlijk een link naar onze bekende Nederlands dame die alles tot op de details heeft uitgezocht, Janet Ossebaard. 

Volg daarvoor de 10 delige documentaire, The fall of the Cabal.

> https://www.youtube.com/channel/UCthJtvcJZQgfCHG9QOWXjqw/videos

 Q Anon logo

QAnon:

 

een buitengewone beweging die gaande is, een strijd van epische proporties. Of je het nu weet of niet, je bent erbij betrokken omdat het resultaat van deze strijd het lot van je kinderen en toekomstige generaties in Amerika en de rest van de wereld zal bepalen. Het is echter mogelijk dat u zich slechts vaag bewust bent van QAnon of "Q", of helemaal niet.

 

Als je de waarheid waardeert, wil je meer weten over de QAnon-beweging en de strijd die namens jou wordt gevoerd om jou en je kinderen te beschermen tegen misbruik en slavernij. De oorlog tussen goed en kwaad is niet langer alleen symbolisch. Het kwaad wordt vandaag berecht en berecht in federale rechtbanken en militaire tribunalen. Crimineel corrupte regeringsleiders, beroemdheden, religieuze leiders, mediafiguren en hoofden van bedrijven zullen worden berecht en gestraft voor misdaden zoals verraad, mensenhandel, rituele offers en onuitsprekelijke verdraaiingen.

 

QAnon: An Invitation to The Great Awakening vertelt de geschiedenis van een anonieme poster op de websites voor vrije meningsuiting 4Chan en vervolgens 8Chan en hoe hij (of misschien wel) miljoenen kijkers wereldwijd heeft opgebouwd. Met de kennis van een insider van het gevechtsplan (zie 'Het plan om de wereld te redden') en de 'Q'-goedkeuring van militaire inlichtingen, is de communicatie van QAnon vaak cryptisch en gecodeerd. QAnon is een meester in de Socratische methode, stelt vragen en smeekt volgers om hun eigen onderzoek te doen, logisch te zijn en voor zichzelf te denken.

QAnon is niet alleen echt, maar een insider met connecties met het Witte Huis en het internet biedt veel bewijzen om deze bewering te staven.

Bent u overtuigd door de beweringen van oude media dat Q een hoax of een 'samenzweringstheorie' is? Bedenk in plaats daarvan waarom de media erop staan ​​dat u - een denkende en capabele volwassene - Q ten koste van alles moet vermijden? Als het slechts een 'samenzweringstheorie' is, waarom dan alle aandacht? Welke ideeën zijn zo gevaarlijk dat je ze nooit mag horen? Is er een andere kant aan het verhaal? Lees QAnon: An Invitation to The Great Awakening en oordeel zelf.

 

Bedankt voor het lezen van deze waardevolle informatie. 

"Freedom"   "Harmony" 

Where we go one, We go all .

Luister eens naar de tekst van het inspirerende nummer van de nederlandse rapper Lange Frans "Lockdown" Hier  

 

Kingsmen "the great awakening" collection 2020.