DIGITAL SOLDIERS

We hebben al in eerdere stukken aangetoond dat er een allesoverheersende elite is die streeft naar posthumanisme met transhmanisne voor hun slaven, we hebben gezien hoe de bankiers, overheden, adviesorganen, multinationals, media en farmacie eigenlijk één en dezelfde elite is. 

Wanneer je de media volledig controleert, kun je heel selectief zijn met de berichten die je aan je publiek voorschotelt.

Niet alleen doe je dat op een manier die gunstig is voor je meesters, maar je rapporteert ook simpelweg heel veel dingen niet.

We hebben de laatste maanden al zoveel bewijzen zien voorbij komen dat diezelfde mainstream-media een heel erg gevaarlijk spel spelen met ons, het volk. Het bewust misleiden van de bevolking.

Vele onder ons strijden dagelijks voor ons allen. Ze zetten verschillende online groepen op in elk mogelijk sociaal kanaal  om de bevolking wakker te schudden. Elke dag gebeuren er de vreemdste dingen. Veel waar wij als nederlanders niks van horen. Als je op onderzoek uit gaat vind je zoveel informatie. Informatie die je eigenlijk niet wilt weten. Maar het is erg belangrijk dat deze informatie verspreid wordt en de grote menigte opstaat. Opstaat voor zijn rechten, voor de toekomst van de kinderen. Want dat is waar het om draait!

In de 2e wereldoorlog moesten onze voorouders vechten. Vechten met geweren en tanks,zo werd de vijand benaderd. In deze nieuwe tijd, het jaar 2020 waar op dit moment de digitale oorlog gaande is strijdt de bevolking tegen de kranten, de media en de overheid. Het is een digitale oorlog en de stijders onder ons zijn de  digitale soldaten. 

Ben jij 1 van hun dan heb je ons respect, je bent loyaal aan je familie en bevolking, je strijd voor eenheid en harmonie. 

Bij deze geven wij van Kingsmen jouw een korting van 15%. CODE: DIGITAL SOLDIER

Meer aanvullende informatie volgt. 

 

Bekijk hier de nieuwste clip van 1 van de bekendste digitale strijders van dit mooie land. Lange frans ** Een voor allen**