The truth must be taken T-shirt design ( The Punisher)

 

De Tekst " The truth must be taken " is afgeleid van de marvel serie, The Punisher .

De hoofdrolspeler moet de waarheid ontdekken over het onrecht dat meer dan alleen zijn familie treft.

 

Jon Bernthal als Frank Castle a.k.a. de Punisher verhuisde van de een naar de andere stad.  Hij kon zijn wraakzuchtige verlangens vervullen voor degenen die zijn familie hadden vermoord. Nadat hij de overblijfselen van zijn identiteit als Punisher had verbrand, begon hij een normaal leven te leiden. Hij is nu een bouwvakker met een andere naam. In dit geval ervoer hij PTSS na terugkeer uit Afghanistan als voormalig marinier. Maar de schaduw van zijn vrouw begon hem te achtervolgen. Hij begon sporen van samenzweringen door de overheid te vinden, onder meer achter de executie en ondervraging van Ahmad Zubair (een zogenoemd terrorist). Maar hij vond veel meer bewijs. En zorgt ervoor dat het bewijs aan het licht komt voor het grote publiek. 
 

 

De designer van dit t-shirt ziet hem als een symbool van rechtvaardigheid. Zoals Frank Castle zegt:  wat is rechtvaardigheid of wat voor VRIJHEID wil jij eigenlijk bereiken?

Jon Bernthal is zo fenomenaal als Frank Castle als de vader van soldaten die psychisch lijden. Nadat veel van zijn vrienden het oorlogsgebied niet overleefden, nam ook zijn familie deel als slachtoffer. Hij was angstaanjagend, boos, emotioneel, maar hij laat ook zijn menselijke kant zien. In het begin laten ze de Punisher als een terrorist is.

 

Bij ons komt dan de vraag op doen ze dit in deze lockdown ook niet met de "complotdenkers"?

Ook de Punisher wordt op een bepaalde manier neergezet in de media. Was hij volgens jou een terrorist? 

 

Daarom de keuze voor deze krachtige zin. "THE TRUTH MUST BE TAKEN"

 

Wist je dat alle oorlogen gefinancierd werden met onze belastingcenten? 

Zie uitleg hiervoor in deel... KLIK HIER "Hidden secrets of money"

 

SHOP NU 

 

Kingsmen "the great awakening" collection 2020.