KINGSMEN VIP PROGRAM

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER HET KINGSMEN VIP PROGRAM! 

 kingsmen vip program afbeelding

Hoe kan ik aan het Kingsmen VIP programma deelnemen?

 

Deelnemen is simpel, klik op het zwart met gouden "Kingsmen Vip Program blokje onderin de pagina.  Klik op 1 van de promoties en maak een account aan om te starten. Eenmaal geregistreerd bieden we jouw de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende exclusieve manieren om punten te verdienen.

Deze punten kun je omwisselen voor shoptegoed bij "ontvang je beloningen".

 

{klik hier }om terug te gaan naar de homepagina en mijn account aan te maken.

Hoe kun je punten verdienen?

Je kunt punten verdienen met deelname aan de promoties, simpelweg door erop te klikken. Ook bieden wij je de mogelijkheid om gebruik te maken van de nieuwsbrief over het Kingsmen VIP Program. Geregeld zullen hier nieuwe acties in staan waarmee je punten kunt verdienen. Dit alles om jouw het ultieme shop plezier te laten ervaren in onze vernieuwde online Kingsmen Store.

 

Waar kan ik mijn punten voor inleveren?

We zijn blij dat je dit vraagt, we willen het makkelijk maken en jouw als klant plezier laten beleven om deel te nemen aan ons Kingsmen VIP Program. Klik op de “ontvang beloningen” button"  en ontdek alle interessante beloningen die je kunt binnen halen en daarna kunt inleveren voor shoptegoed. 

 

Hoe lever ik mijn punten in?

 Punten inwisselen voor de beloningen is super simpel. Bezoek en klik op de “ontvang beloningen” button en klik op de “wissel in button”  Zo wissel je je punten in voor shoptegoed. Direct krijg je een mail met een kortingscode en deze kun je direct gebruiken tijdens je volgende aankoop.

 

 Hoe check ik mijn punten balans!?

Je punten balans is altijd bovenaan te zien in je Kingsmen Vip program pop-up.

Hiervoor dien je wel ingelogd zijn.

 

Kost het geld om punten te verdienen?

Nee absoluut niet. Maak GRATIS een account aan. Punten verdienen doe je voor altijd gratis. Vergeet niet op de verdien punten button te klikken om het Kingsmen Vip Program te starten.

 

Moet ik me inschrijven voor elke individuele promotie?

Eenmaal je gratis account aangemaakt ben je klaar om punten te gaan verdienen met elke individuele promotie. Werk ze 1 voor 1 af en deel het met je vrienden. Ook hiermee bouwen we samen een team op van trouwe klanten waarmee we een mooie toekomst tegemoet gaan met nog vele promoties en unieke Kingsmen collecties. Jij helpt ons en hoe meer jij ons helpt des te exclusiever wij de promoties kunnen maken richting jou en onze meest trouwe klanten in ons Kingsmen VIP Program.

2020 Is een nieuwe start, we hebben zeer goed nagedacht over dit concept en uiteindelijk zijn julllie diegene die laten zien waar een echte Kingsmen voor staat!

Hoelang zal het duren voordat mijn punten in mijn account staan!?

Je punten zullen direct nadat je de promotie hebt voldaan in je account bijgeschreven worden.

 

Blijven mijn punten voor altijd geldig?

Jouw verdiende punten blijven in je account staan zolang jij het account actief hebt dus deze zullen altijd geldig blijven.

 

  

Hoe Kun je ons bereiken als je vragen hebt?

Stuur ons een email of vraag het in de messenger app via onze startpagina. (klik > blauwe button). Ook via ons contactformulier krijg je binnen 24 uur een reactie terug van ons. 

 

Bij deze wensen wij jou heel veel shop plezier in onze exclusieve Kingsmen Online Store. Blijf ons volgen op onze socials want ook hierop zal er vanaf de maand Juni veel te zien zijn. Wij weten wat jullie willen. En dat is iets vernieuwends. De stap die jij gemaakt hebt om alleen al Het KINGSMEN VIP PROGRAM door te lezen veranderd onze toekomst.

Samen staan we sterk.

 

"unity makes strength"

 {klik hier} om terug te gaan naar de homepagina en mijn account aan te maken.