Kingsmen T-shirt Down The Rabbit Hole

"Down The Rabbit Hole"  & de gedachten achter het design.

Als iemand 'het konijnenhol in gaat', betekent dit dat er een bepaald onderwerp, activiteit of ding is dat hem intrigeert. Daarom willen ze dit onderwerp, deze activiteit of dat ding verder verkennen, zodat ze er meer over kunnen leren.

Maakt dit jou nieuwsgierig?

Lees dan verder en kijk mee in de gedachten van de designer.

 

Gebaseerd op het verhaal van Alice in Wonderland net als de vele verhalen voor kinderen, is het gebaseerd op het maken van een spirituele reis.

Alice die door het konijnenhol gaat, is de zoektocht van een filosoof naar ware kennis.

Zoals veel volwassenen die volwassen worden en / of op een punt komen waarop ze aanvullende antwoorden op vragen zoeken, laat ook Alice ons zien dat de reis om dit te begrijpen is door haar zelfbewustzijn.

Alice heeft een geweldige leraar op deze spirituele reis: The White Rabbit.

 

Het Witte Konijn is de vonk van nieuwsgierigheid die Alice's spirituele ontwaking activeert. Het is het witte konijn dat Alice in eerste instantie door het konijnenhol leidt. Het is het Witte Konijn waar Alice achteraan rent en eindeloos zoekt in Wonderland, een symbool van haar zoektocht naar kennis. Net wanneer de dingen nogal wanhopig lijken, verschijnt het konijn opnieuw en Alice rent door. Ze realiseert zich dat de waarheid de hele tijd in haar zat en uiteindelijk krijgt ze de moed om terug te keren naar deze groeiende ervaring en met een diepere innerlijke kennis en moed naar voren te marcheren.

 Alice in Wonderland en haar zoektocht naar begrip ligt in ieder van ons.
Het is het begrijpen van jezelf en alles wat er in jouw leven gebeurd. Door dit te doen, ontwaak je die oude wijsheid die in je zit.

 Wie heeft jou laten ontwaken?  Of voor wie ben jij het witte konijn geweest? Zorg dat je naasten en geliefden antwoorden krijgen op hun onderbewuste vragen. Geef hun de kennis die jij bezit.

De 'The great awakening'  /  'Down the rabbit hole'

Is 1 van de favoriete ontwerpen van de designer.

Een echte musthave uit de Kingsmen "the great awakening collectie 2020""

 Kingsmen the great awakening collectie 2020

 

 _______________________________________________________________

 

The great awakening.

"We bevinden ons nu in de periode van spirituele ontwaking, de vooravond van het Aquarius tijdperk. Dit tijdperk wordt ook wel de Ascension of Nieuwe Tijd genoemd. Het Aquarius Tijdperk begint omstreeks het jaar 2012 en luidt een spiritueler tijdperk in waarbij de aarde en al haar bewoners worden getransformeerd van de derde dimensie naar het hogere trillingsgetal van de vijfde dimensie! We verlaten nu het oude Vissen tijdperk, waar nog veel oud karma is uit te werken, en zijn via de vierde dimensie op weg naar het Aquarius tijdperk. Etnische bevolkingen overal ter wereld zijn hun oude vetes aan het uitvechten. Volg maar eens een dag het nieuws in de media, je ziet het overal gebeuren. Natuurrampen, zoals aardbevingen, tropische stormen en overstromingen zijn uitwerkingen van de Aarde om zich van de verontreinigingen te ontdoen, en ook haar oude levensvorm om te zetten naar de nieuwe vijfde dimensie. Deze periode van uitzuivering van de aarde en haar bevolking gaat gepaard met pieken en dalen, het vraagt de liefdevolle inzet en kracht van ons allemaal. Een ieder van ons heeft een eigen verantwoordelijkheid, iedereen is belangrijk!"

 

Voor meer info.

Lees ook de boeken:

Lanto deel 1 :atlantis en ufo's

Lanto deel 2 : De grote omwenteling naar de nieuwe tijd.

Of stuur ons een bericht en wij zullen meer betrouwbare bronnen met je delen.

 

& luister het inspirerende nummer van de nederlandse rapper Lange Frans "Lockdown" Hier