DE WERELD VAN KINGSMEN

 


 

 

Een Kingsmen wil geen saaie kleding dragen. Hij is trots op wie hij is geworden, wat hij heeft bereikt en wil andere inspireren met zijn levensstijl.

Met zijn kledingsstijl wil hij laten zien wie hij is en waar hij voor staat. Het geeft hem zelfvertrouwen.

 

De combinatie van luxe, rijke designs, hoge kwaliteit stoffen en perfect aangesloten pasvormen van de kingsmen collecties waarin op elk detail is gelet zorgt voor de ultieme expressie van de drager. De verschillende stijlen in onze collecties zorgen ervoor dat de drager zijn eigen stijl creëert. En dit geeft hem de uitstraling van een echte leider.

 

 Kingsmen logo design 2017.

 

 

De ronde contouren geeft het een sportieve krachtige uitstraling, het logo straalt zelfvertrouwen uit. De afgelopen jaren heeft het onder de dragers van de 1e collectie t-shirts & caps eenheid en respect gecreëerd. Dit logo zal een basis zijn voor al onze toekomstige Kingsmen collecties.

 

Kingsmen logo design 2020

De Kracht van de K van Kingsmen hebben we terug laten komen in een vernieuwd design wat we in dit jaar 2020 terug laten zien in onze collecties. Het schild wat staat voor vertrouwen, eenheid & loyaliteit hebben we in een nieuw moderner jasje gestoken. 

Maar het meest unieke aan dit design & waar de designer de meeste verbintenis mee gecreëerd heeft binnen deze collectie zijn de 5-5.

Samen brengt dit het dubbele getal 55, wat officieel in numerologie & dubbele getallen staat voor een nieuw begin. Het bereiken van persoonlijke vrijheid door te leven naar dat waar JIJ voor staat. Je hebt maar 1 kans in dit leven, benut deze en leef je eigen leven, beoefen je passies, inspireer andere en diegene inspireren weer andere. 

 Dit is waar wij als een Kingsmen voor staan.

DIT ZIJN DE KERNWAARDEN VAN ONS ALS MERK DIE JIJ NAAR BUITEN BRENGT ALS DRAGER:

EENHEID- PASSIE-  LOYALITEIT – VRIJHEID –INSPIRATIE  -RESPECT

“WE UNITE AS ONE”