DE DESIGNER

Ik (Ramon Ouwerkerk) ben geboren in 1994 in Vlaardingen. Mijn jeugd was alles behalve normaal, de interesses gingen niet uit naar school maar werken en feesten. Deze onstuimige periode van het overtreden van regels, het onverwachte doen en onder de mensen zijn met als hoofddoel plezier hebben en genieten van het leven heeft mij veel geleerd.

Uiteindelijk op mijn 24ste levensjaar na een diep dal in mijn leven, wilde ik mijn leven omgooien. Ik nam de keuze naar vrijheid. Het ondernemerschap was een uitlaatklep waar ik mijn passie kon uitoefenen.

Nu 3,5 jaar later kwam er ineens iets moois op mijn pad. Kingsmen. Dit bracht mij op een nieuwe weg. Het uitoefenen van mijn passie, het plezier hebben en genieten van een vrij leven. Dit is voor mij de reden geweest om het merk Kingsmen in 2021 over te nemen.

Met wat ik nu heb bereikt in het afgelopen jaar en de jaren daarvoor wil ik mensen inspireren. Daar staat Kingsmen voor mij ook voor. Kingsmen staat voor Eenheid, Passie, Loyaliteit, Vrijheid, Inspiratie & Respect.
Een echte Kingsmen is trots op wie hij is geworden, wat hij heeft bereikt en wil andere inspireren met zijn levensstijl.

 

* Meer over de kingsmen collecties lezen? Klik dan hier 

"WE UNITE AS ONE"