BETAALMOGELIJKHEDEN

 

iDEAL

Gemakkelijk en snel via iDEAL

Wanneer u internetbankieren gebruikt bij één van de volgende banken, dan kunt u gebruik maken van iDEAL:

• ABN AMRO
• ASN Bank
• Bunq
• Van Lanschot Bankiers
• ING
• Knab
• Rabobank
• RegioBank
• SNS Bank
• Triodos Bank

U plaatst uw bestelling in uw winkelmandje. Vervolgens kunt u kiezen voor betaling met iDEAL. U wordt doorgeleid naar uw eigen internetbankieren-omgeving, waar uw betaling klaarstaat. Vul de benodigde gegevens in en voltooi de betaling. Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven en Kingsmen official krijgt bericht dat de bestelling is betaald. U ontvangt via e-mail een bevestiging van uw bestelling. Betalingen via iDEAL worden meteen verwerkt.

• BANCONTACT

- CREDITCARD
____________________________________________________________________________________

-  KLARNA

 KOOP HET. HOU ERVAN. BETAAL ER VOOR.

14 dagen om te betalen zonder rente of kosten voor de dienst
Probeer uw goederen voordat u betaalt
Simpel en veilig
Wie zijn Klarna?

Klarna is een betalingsdienstaanbieder uit Zweden, die de eindverantwoordelijkheid voor uw betaling op zich neemt. Door Klarna te gebruiken, kunt u nu kopen en later betalen. Dit betekent dat u een bestelling kunt plaatsen, de artikelen kunt passen en ongewenste artikelen kunt retourneren en dan alleen kunt betalen voor de artikelen die u bewaart.

 

Winkelen met Klarna;

Stap 1

Voer uw adresgegevens in

 

Stap 2

Selecteer 'Betaal later' bij het afrekenen

 

Stap 3

Ontvang betalingsinstructies van Klarna via e-mailStap 4

Krijg je geld en betaal wanneer je tevreden bent!

U kunt op elk moment uw laatste aankopen bekijken, uw accountgegevens bekijken en uw maandoverzicht vereffenen door in te loggen op www.klarna.com. Als u meer hulp nodig heeft, kunt u contact opnemen met hun klantenservice. Lokaal nummer: 0203 0050 833 Gratis telefoonnummer: 0808 1893 333

Om met Klarna te betalen, moet u uw mobiele nummer opgeven, omdat ze mogelijk contact met u moeten opnemen. Ze hebben ook uw e-mailadres nodig, zodat Klarna uw betalingsoverzicht kan sturen.

Het is belangrijk dat u de juiste gegevens verstrekt, omdat u niet de relevante betalingsinformatie ontvangt.Zodra je je bestelling via Klarna hebt geplaatst, ontvang je binnen twee dagen een e-mail van hen met betalingsinstructies. Je hebt dan 30 dagen de tijd om de betaling online af te ronden.U kunt op uw gemak betalen, zonder extra kosten met een creditcard of bankpas. U ontvangt twee dagen voor de betaling een herinneringsformulier Klarna en u ontvangt ook e-mailherinneringen.Als u problemen ondervindt bij het plaatsen van een bestelling bij Klarna, kan dit een van de volgende redenen hebben:

· Klarna heeft mogelijk uw aanvraag om op rekening te betalen afgewezen. We raden aan een ander type of betaling te kiezen of een bestelling te plaatsen voor een kleiner bedrag.

· Klarna heeft uw gegevens mogelijk niet kunnen controleren met het door u opgegeven factuuradres. U moet ervoor zorgen dat uw factuuradres hetzelfde adres is als waar uw bank / creditcards zijn geregistreerd.

· Mogelijk hebt u uitstaande betalingen op eerdere Klarna-afschriften. Zodra deze zijn afbetaald, probeert u Pay Later with Klarna opnieuw. Als u onlangs openstaande verklaringen heeft afbetaald, wacht dan 24 uur voordat u opnieuw probeert te betalen via Klarna.

· Mogelijk hebt u een verplicht veld bij het afrekenen gemist, zoals het invullen van uw geboortedatum.

· Als je Klarna nog niet eerder hebt gebruikt en je verzendt naar een ander adres dan je factuuradres, kan de betaling worden geweigerd.

Als u wacht op een terugbetaling:

Zodra uw retourzending door SikSilk is voltooid, ontvangt u een bijgewerkte factuur van Klarna.
U ontvangt uw teruggave van Kalrna binnen vijf tot tien werkdagen op het door u gekozen account.
Neem bij vragen over uw Klarna-account contact op met de Klarna-klantenservice.
Houd er rekening mee dat Klarna een onafhankelijk betalingsbedrijf is en SikSilk heeft geen invloed op de vraag of uw betaling met Klarna wordt geaccepteerd of niet. Neem bij problemen met uw bestelling contact op met de Klarna-klantenservice.

FAQ:

Wie zijn Klarna?

Klarna is een van Europa's grootste banken waar u nu kunt kopen en later kunt betalen. Meer dan 45 miljoen klanten gebruiken Klarna Pay Later bij meer dan 65.000 online winkels.

Hoe werkt later betalen met Klarna?

Zodra je bestelling is bevestigd, ontvang je binnen twee dagen een e-mail van Klarna met betalingsinstructies. U heeft dan 30 dagen de tijd om de betaling op uw gemak en zonder extra kosten online te voltooien. U kunt betalen met een creditcard of bankpas op https://www.klarna.com/nl

Wat moet ik opgeven om later met Klarna te betalen?

Om later met Klarna te betalen, moet u uw mobiele nummer opgeven, contact met u opnemen en een e-mailadres zodat u uw betalingsoverzichten kunt verzenden.

Het is belangrijk dat u de juiste gegevens opgeeft, omdat u niet de relevante betalingsgegevens ontvangt. Dit betekent dat u aansprakelijk bent voor vertraagde betalingskosten.

Ga je een kredietzoekopdracht tegen mij uitvoeren als ik later met Klarna betaal?

Nee - noch Klarna, noch Kingsmen Official voeren kredietonderzoeken tegen u uit die uw kredietwaardigheid kunnen beïnvloeden. Klarna kan vragen stellen, maar deze hebben geen invloed op uw kredietwaardigheid

Wat zijn mijn betalingsmogelijkheden met Klarna?

U betaalt voor de goederen zodra u ze heeft ontvangen via creditcard of bankpas op https://www.klarna.com/nl/ 

Wat gebeurt er als ik mijn bestelling annuleer of retourneer?

Klarna zal de verklaring annuleren zodra uw bestelling door Kingsmen Official is geannuleerd. Als u uw bestelling retourneert, wordt een terugbetaling verwerkt zodra deze terugkomt in ons magazijn en Klarna zal uw betaling vervolgens terugbetalen.

Wat gebeurt er als ik mijn afschrift niet betaal?

Betaling dient te geschieden 30 dagen nadat het artikel is verzonden. Om u te helpen op tijd te betalen, ontvangt u twee dagen voor de betaling een herinneringsmail - en als het erg laat is, sturen we u ook een sms of brief. Houd er rekening mee dat uw kredietscore wordt beïnvloed als u Klarna niet betaalt voor uw bestelling.

Waarom heeft Klarna mijn bestelling geweigerd?

Om later goedgekeurd te worden voor Pay with Klarna, moet u 18 jaar of ouder zijn, een correcte geboortedatum en factuuradres opgeven, evenals een Nederlandse bankrekening en een goede kredietwaardigheid.


Heeft u verder vragen over betalingen dan kunt u altijd contact opnemen via ons contactformulier, messenger of via de mail: Kingsmenthebrand@gmail.com

 


Kingsmen Official

Telefoon: +31655695688

Kontaktformular